Mennestraat z/n , Riemst - Tel. 012/45.70.31 

Universele potgrond
Los : prijs       =   68 / ENm³ (1 ENm³ = 800 liter) (niet in voorraad)
Zak 70 l : prijs =   5,7 / zak 
Zak 40 l : prijs =  3,7 / zak 

Legro universele potgrond is uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals het verpotten van kamerplanten, het vullen van terras- en bloembakken, het planten van bomen en struiken en het kweken van perkplanten, vaste planten en groenteplanten.
Door het gebruik van natuurlijke hoogwaardige grondstoffen is de potgrond zeer luchtig. Een andere positieve eigenschap is het wateropneembaar vermogen van de potgrond, waardoor er een perfecte vochtbalans ontstaat voor uw planten. Voor een perfecte groei van uw planten is een basisbemesting toegevoegd voor minimaal 6 tot 9 weken. Door een vakkundige productcontrole kunt u gegarandeerd zijn van een constante kwaliteit.

Type aanduiding:
Potgrond op basis van tuinturf, turfstrooisel, meststof op basis van calcium en magnesium en meststoffen.

Kuipplantengrond met klei
Enkel in zakken
Zak 40l : prijs = € 3,9 /zak

Legro kuipplantengrond met klei is een speciaal samengesteld mengsel dat uitermate geschikt is voor het planten van fuchsia’s, geraniums en overige kuipplanten. Tevens is de potgrond geschikt voor het vullen van terras- en bloembakken en hanging baskets. Door de toevoeging van klei houdt de potgrond het vocht nog beter vast waardoor een optimale benutting van de voedingsstoffen plaatsvindt. Voor een perfecte start en groei van uw planten is een basisbemesting toegevoegd voor minimaal 6 tot 9 weken.
Door een vakkundige productcontrole kunt u gegarandeerd zijn van een constante kwaliteit.
Type aanduiding:
Potgrond op basis van tuinturf, turfstrooisel, klei, meststof op basis van calcium en magnesium en meststoffen.
PotgrondTurf

Algemene verkoopsvoorwaardenContactRoutebeschrijving

Bovenvermelde prijzen zijn afgehaald bedrijf . Deze producten kunnen ook geleverd worden. Om de prijs hiervoor te weten ga naar 'LEVEREN/CONTAINERS'  .
actie !!!!!!!!
potgrond 70 l = € 5,7/zak

Mennestraat z/n , Riemst - Tel. 012/45.70.31
openingsuren: ma-vr: 8-12u en 13-18u - zat. : 8-12u